22_03_29_erdmost_nincskep

Az óvodák is kaptak a fákból

22_03_29_erdmost_nincskep

Az óvodák is kaptak a fákból

Mint beszámoltunk róla, az Elvira major jóvoltából a lakosok és több helyi szervezet és intézmény is facsemetéket kapott a Föld Napja alkalmából. A Kincses Óvoda két tagóvodája 5-5 gyümölcsfát ültethetett el az ovik udvarán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Lehóczki Anna intézményvezető az Érd FM 101.3 érdeklődésére elárulta, a Kincses Óvoda 2 tagóvodája kapott gyümölcsfát.

Mint elmondta, ennek hátterében az áll, hogy felmérték az óvodák udvarainak felszereltségét és a faállományt, ezért csak 2 óvoda esetében tudtak élni a lehetőséggel. A facsemetéket pedig még aznap el is ültették.

„Nagy öröm ez számunkra, mert a környezeti nevelés kiemelt jelentőségű az óvodánkban. Az idei nevelési évtől már környezetvédelmi munkaközösségünk is működik, a zöld jeles napokat pedig mindig megünnepeljük”

– emelte ki az Érd FM 101.3-nak Lehóczki Anna, a Kincses Óvoda intézményvezetője.

„Több óvodánkban a faültetések és locsolások mellett kiskertek is megvalósultak, magaságyások, fűszernövénykertek, zöldséges ágyások, virágágyások. Ezeket a pedagógusok segítségével gondozzák, több helyen pedig kerti eszközöket is beszereztünk és tervezzük a további fejlesztést is”

– hangsúlyozta annak kapcsán az intézményvezető, hogy a Kincses Óvoda összes tagóvodájában kiemelt jelentőségű a környezeti nevelési tevékenységek általi megismertetés.


 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email