22_03_29_erdmost_nincskep

Nem fogad ruhaadományokat a Vöröskereszt

22_03_29_erdmost_nincskep

Nem fogad ruhaadományokat a Vöröskereszt

A vírushelyzetre való tekintettel nem fogad ruhaadományokat a Magyar Vöröskereszt érdi szervezete – mondta el az Érd FM 101.3-nak Sebők Kriszta, a szervezet helyi referense.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Aki teheti, inkább pénzbeli hozzájárulással támogassa a szervezetet, ezt megtehetik az 1359-es adományvonal hívásával, illetve egy sms-küldéssel, ez esetben 250 forinttal támogatják szervezetünket”

– fogalmazott Sebők Kriszta.

Megemlítette, elindult a Covid-harcos névre keresztelt kampányuk, melyben a 2000 forint feletti felajánlásokért cserébe apró ajándékokkal kedveskedik a Vöröskereszt.

Az adománykampánnyal kapcsolatban kitért rá, Pest megyében 75 munkavállaló dolgozik a Vöröskeresztnél napi szinten. Az adományokból befolyt összegből pedig a szervezet munkatársainak vásárolnának a mindennapi munkavégzéshez szükséges védőfelszereléseket.

Sebők Kriszta beszélt arról is, hogy az Országos Vérellátó Szolgálat idén is meghirdette a Valentin heti véradós játékát.

Február 12-én, pénteken – így 13 órától Érden a Szepes Gyula Művelődési Központban – például marcipánszívvel kedveskednek a véradóknak.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email