M0-deli-szektor-forgalom-5

Forgalomkorlátozás lesz az M0-s több szakaszán

M0-deli-szektor-forgalom-5

Forgalomkorlátozás lesz az M0-s több szakaszán

A napokban sávlezárás és sebességkorlátozás nehezíti majd a közlekedést Tétény és Törökbálint térségében

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Május 8-9-én, szerdán és csütörtökön este az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába a 14-es kilométer szelvényben két sávot lezárnak a szakemberek este 19 órától másnap reggel 7 óráig Tétény térségében a pálya felett található portálokon zajló munkák miatt, ezalatt és két sávon haladhat a forgalom – hívja fel a figyelmet a Magyar Közút.

Továbbá május 9-én reggel 8 órától délután 15 óráig a 2-es és 3-as kilométerszelvény környezetében, Törökbálint térségében javítják a burkolatot. Az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába a munkálatok ideje alatt egy sávon haladhat a forgalom.

A munkavégzésekre és korlátozásokra a szakemberek előjelző táblákon és változtatható jelzésképű digitális táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét. A munkaterületek térségében 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email