22_03_29_erdmost_nincskep

Egy délután a madárgyárban

22_03_29_erdmost_nincskep

Egy délután a madárgyárban

Madárvédő napot tart vasárnap az Érdnyugat Egyesület a Czabai-kertben. Érdekes programokkal - többek közt madárcsemege-kóstolóval -, kézműves foglalkozásokkal várják a kicsiket és nagyokat Érd csodálatos madárbarát kertjében szeptember 12-én.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tudod, mi kell hozzá, hogy az otthoni kerted is madárbarát legyen? Tudod, hogy mire kell figyelni a téli madáretetés során? Tudsz madarat hajtogatni, madáretetőt csinálni? Voltál már madárlesen? Kóstoltad már a madarak ételét? Szeptember 12-én 15 órától mindent kipróbálhatsz! 

Az Érdnyugat Egyesület által szervezett rendezvényen Czabai Balázstól tanulhatnak meg mindent kicsik és nagyok a madárbarát kertektől, míg az Érdnyugat Egyesület önkéntesei segítségével madárkát hajtogathatnak, etetőket készíthetnek, méghozzá otthoni hulladék felhasználásával. Sőt, a vállalkozó kedvűek még a madárcsemegét is megkóstolhatják. 

A programra itt lehet jelentkezni.

A rendezvény ingyenes, de a szervezők köszönettel fogadják az adományokat; a befolyt összegből a Czabai-kertnek szeretnének egy új „Madárbarát kert” táblát vásárolni. A jótékony célt egy licittel is támogathatjuk, a nyertes egy vesszőből font madárházikót vihet haza. 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email