22_03_29_erdmost_nincskep

Sorozatbetörőket kaptak el az érdi rendőrök

22_03_29_erdmost_nincskep

Sorozatbetörőket kaptak el az érdi rendőrök

A rendőrségre februárban több bejelentés is érkezett Érd környéki, épülőfélben lévő házakból, építési területekről történt lopásokról. Az érdi rendőrök a nyomozás következtében azonosítottak és elfogtak egy sorozatbetöréssel gyanúsítható 34 éves szigetcsépi férfit.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A rendőrök első bejelentéstől számított adatgyűjtése 2021. február 24-én hozott eredményt, a bűncselekmények elkövetésével kapcsolatba hozható 34 éves férfit azonosították, felkutatták és előállították. A szigetcsépi férfi kihallgatásán részletesen vallott  minden egyes betöréséről, elmondása szerint tettét nagyon megbánta.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi, – egyelőre ismeretlen társával – törökbálinti és diósdi építési területeket vett célba, ahonnan PVC csöveket, szigetelést, szerszámokat, vezetékeket, csavarokat, állványlábakat és különböző, nagy értékű gépeket lopott el. A zsákmány egy részét eladta, akadt, amit megtartott.

Az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a bíróság által bűnügyi felügyeletre kötelezett 34 éves férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, társa azonosítására és elfogására a szükséges intézkedéseket megtették.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email