22_03_29_erdmost_nincskep

Százszorszépek a százhalombattai rendőrőrsön

22_03_29_erdmost_nincskep

Százszorszépek a százhalombattai rendőrőrsön

Hasznos ismeretekkel gazdagodhattak a százhalombattai gyerekek a rendőrőrsön tett látogatás alkalmával.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója, Szatmáriné Berczi Dolóresz c.r. százados, valamint a Közlekedési Osztály motoros járőre Jakus István c. r. zászlós fogadta a százhalombattai Százszorszép Óvoda nagycsoportosait a helyi rendőrőrsön 2019. március 19-én délelőtt.

A program során a gyerekek biztonságra nevelése – a korosztályos sajátosságokra való figyelemmel – elsősorban az otthon és az óvoda közötti, valamint a szabadidős gyalogos és kerékpáros közlekedés biztonságának megerősítésére irányult.

Az ősztől iskolás gyermekek a számukra titokzatosnak tűnő rendőrség falai között szerezhettek ismereteket a szabályok betartásának fontosságáról és a rendőri munkáról.

A rendőrség munkatársai játékos formában tartottak előadást a gyerekeknek, akik beülhettek a rendőrautóba, felszállhattak a rendőrmotorra, megtekinthették az előállító helységet, majd a foglakozás végén a témákhoz kapcsolódó kifestőket is kaptak ajándékba.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email