22_03_29_erdmost_nincskep

Sajtótájékozató Érd-Ófalu ügyeiről

22_03_29_erdmost_nincskep

Sajtótájékozató Érd-Ófalu ügyeiről

Pénteken kora délután online sajtótájékoztatót tartott T. Mészáros András, aki Érd-Ófalut érintő ügyekről beszélt. Így szóba került a Mély utca lezárása, a Téglagyár helyén tervezett gyógyszálló, valamint a termálfürdő is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

T. Mészáros András Antunovics Antal képviselő védelmére kelt, ugyanis egy Facebook posztban rajta kértek számon néhány Ófalut érintő kérdést.

T. Mészáros  elmondta, hogy Antunovics Antal sosem támogatta a Mély utca lezárását és nem is lehet addig lezárni, amíg az ott élők és az utat használók között valamit megállapodás nem születik.

A volt polgármester szerint az iránt is érdeklődtek a lakosok, hogy a volt téglagyár területén megvalósul-e az eredeti elképzelés szerint a fürdő. T. Mészáros elmondta, hogy a gyógyszálló építéséhez ők előkészítettek mindent. „Most az a feladatunk, hogy na hagyjuk, hogy a baloldali vezetés megfeledkezzen erről”- fűzte hozzá.

Szóba került a termálfürdő is, melyről T. Mészáros úgy vélekedett, hogy maga az épület nagyon rossz állapotban van, a medencék tönkrementek, megrepedtek. Szállodának kicsi, magánháznak nagy-fogalmazott, de nyereségesen működtetni már 10 évvel ezelőtt sem lehetett, ezért adta el a tulajdonos. (Olvassa el az Érdi Újságban megjelent cikksorozatunkat a termálfürdőről:  1. rész, 2. rész, 3. rész.)

A sajtótájékoztató videója itt elérhető.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email