22_03_29_erdmost_nincskep

Munkatársakat keres az AVL (X)

22_03_29_erdmost_nincskep

Munkatársakat keres az AVL (X)

Több száz új munkahely létrehozását tervezi Érden az AVL.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A grazi központú AVL a világ legnagyobb független vállalatcsoportja, amely belső égésű, hibrid, valamint elektromos motorok és hajtásláncok fejlesztésével foglalkozik, a globális járműipar egyik meghatározó szereplőjeként több mint 10 ezer mérnököt foglalkoztat öt kontinensen, és mintegy 150 millió eurót költ évente kutatás-fejlesztésre. 
A 2002-ben alapított AVL Hungary a hazai járműipar 100 éves tradícióját és a cégcsoport innovációs tevékenységét ötvözve, az elmúlt évtizedekben élen járó kutató-fejlesztő centrummá vált a hajtásláncrendszerek területén.

A magyar vállalat több száz fős szakembergárdája az érdi központ és a  budapesti iroda mellett ma már Zalaegerszegen és Kecskeméten is csúcstechnológiás fejlesztői környezetben dolgozik, elsősorban a K+F – tervezés, szimuláció, tesztelés, szoftverfejlesztés, kalibráció és gyártástervezés területén.

A 2020-as év bár sok szempontból nehéz év volt a szektorban működő cégek számára, az AVL azonban nem változtatott stratégiai céljain. Beruházásaink töretlenül haladtak tovább és fontos mérföldkőhöz értünk ez év elején, hisz  elkészült az új bruttó 6100 négyzetméter alapterületű új, modern irodaházunk Érden. Az új irodaházban a jól felszerelt, kényelmes irodák mellett önkiszolgáló étterem, kávézó, fitness szoba és relax szoba is várja az AVL-es kollégákat. Az új magyarországi központ az AVL globális hálózatának második legnagyobb egysége, és mint ilyen, a maga nemében a világon egyedülálló.

Ezzel az érdi fejlesztéssel több száz új munkahely létrehozását is tervezzük, jórészt mérnökök számára. A munkaerő toborzás folyamatos,  aktuális álláshirdetéseink itt találhatóak: https://jobs.avl.com/ . Egyaránt örömmel fogadjuk budapesti, érdi, vagy a közeli településeken lakók pályázatát, de jelenleg kecskeméti telephelyünkre is keresünk új kollégákat.

Számunkra munkatársaink jelentik a legnagyobb értéket, kiemelten odafigyelünk a munka-magánélet egyensúlyra. Kollégáink rugalmas munkaidőben dolgoznak, lehetőség van az otthoni munkavégzésre, emellett egészségükre nemcsak akciók (pl. egészséghónap) keretében ügyelünk, de a magán-egészségbiztosítás és a baleset-biztosítás is a juttatásaink között szerepel.

Az AVL-nél olyan projekteken dolgozhatsz, amelyek közvetlenül hozzájárulnak a globális autóipar technológiai fejlődéséhez. Ha Te is szeretnél hatással lenni az autóipar jövőjére, miközben nap mint nap a világ legnevesebb autómárkáival dolgozol, akkor nálunk a helyed!
 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email