22_03_29_erdmost_nincskep

Pár hét, és átadják a játszóteret

22_03_29_erdmost_nincskep

Pár hét, és átadják a játszóteret

Hamarosan elkészül a Fürdő utcai játszótér. Mivel a régi eszközök nagyon rossz állapotba kerültek, többségüket üzemen kívül helyezték, és az ÉKFI újakat telepít a régiek helyébe. Amit meg lehetett tartani, azt felújították. Az új eszközök és a gumipadozat 7,5 millió forintba került. 

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szűcs Gábor alpolgármester közösség oldalán ezt írja: „körülbelül három hét, és birtokba vehetik a gyerekek az Érdligeti parkban az új játszóteret. A Fürdő utcánál az Érdi Közterület-Fenntartó Intézmény munkatársai ma szerelték össze az új, hat méteres játszóeszközt. A régi játékok javítva, lefestve várják majd a kicsiket. A gumiburkolat hamarosan a helyére kerül, utána egy alapos műszaki ellenőrzés, és indulhat a felhőtlen játék!”

Nem csak a játszótér újul meg: a töltés alatt futó vízelvezető alagutat ráccsal zárják majd le. Amíg le nem gyártják a rozsdamentes eszközt, kordonnal kerítik el a területet. 
 

 

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email