22_03_29_erdmost_nincskep

Pályázatot írnak ki Érd városának jegyzői tisztségére

22_03_29_erdmost_nincskep

Pályázatot írnak ki Érd városának jegyzői tisztségére

Hosszú idő után új vezetője lesz az érdi polgármesteri hivatalnak, közölte Csőzik László polgármester hivatalos Facebook oldalán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A polgármester a Facebook-on azt írta, az elvárás az, hogy egy rátermett, dinamikus, nagy munkabírású ember vezesse az itt élők ügyeit intéző hivatal munkáját.

„A polgármester és a képviselők számára a jegyzővel való együttműködés egyfajta bizalmi viszonyt is jelent, hiszen döntéseink előkészítése és azok végrehajtása azon a csapaton múlik, amelynek első embere városunk jegyzője. Személye biztosítja az önkormányzat és a hivatal törvényes működését, szerepe az is, hogy felhívja a figyelmünket arra, ha olyan terepre tévednénk, amely a jogszabályokkal ellentétes vagy azokkal nem áll harmóniában.”- magyarázza a városvezető. 

Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébet eddigi jegyző már 27 éve dolgozik a hivatalban, 8 év szolgálatot teljesített aljegyzőként, 7 évet jegyzőként. Igen jó emberi és szakmai viszonyt ápolok vele (meghatározó személyes kötődésem hozzá, hogy ő volt az első ember, akivel megismerkedtem a városházán 2002-ben, és hogy annak idején eredményesen bátorítottam őt arra, hogy az államigazgatási főiskola után végezze el a jogi egyetemet is).

Alapvetően az új jegyző hatásköre lesz eldönteni, hogy milyen formában kíván együttműködni vele, hiszen ez elsősorban ő felelőssége. Ha rajtam múlik, akkor szeretném, ha maradna – akár aljegyzői munkakörben –, és hasznosíthatnánk mindazt az elhivatottságot, értékes tudást, tapasztalatot, amelyet mind Érdről, mind a hivatalról az utóbbi évtizedekben felhalmozott.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email