22_03_29_erdmost_nincskep

Változások mindenszentekkor

22_03_29_erdmost_nincskep

Változások mindenszentekkor

A mindenszentek körüli időszakban változik az Ercsi úti temető nyitvatartása, és korlátozzák a gépjárműforgalmat is. Mivel sokan látogatnak ki ilyenkor a temetőkbe, érdemes jobban odafigyelni az értékeinkre. Fontos tudni, hogy az iroda új helyre költözött, a Jolán köz 6. szám alá.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Grabovszky Ildikó üzemeltetési ágazatvezető elmondta, a temetőbe csak a Jolán utca felől lehet behajtani, és kizárólag a mozgásukban korlátozott személyeket szállító járműveknek – ezt a közterület-felügyelők ellenőrzik is. Sötétedést követően, azaz 16 óra 30 perctől már nem engednek be semmilyen járművet az Ercsi úti sírkertbe. 

Mivel ilyenkor sokkal többen látogatnak ki szeretteik sírjához, az ÉKFI, valamint a rendőrség munkatársai is emelt létszámban lesznek jelen. Ezzel együtt nem árt az elővigyázatosság: értékeinket addig se hagyjuk a síron, amíg vízért megyünk, vagy kidobjuk a szemetet. (A rendőrség tanácsairól ide kattintva olvashat!)

Az Ercsi úti Sporttelepet a temetőbe érkezők használhatják parkolás céljából!

A temetőgondnokság minden lejárt sírhelyre tájékoztató cédulát ragaszt fel. Aki ilyet talál, mindenszentekkor is felkeresheti az irodát, és intézkedhet a meghosszabbításról. Grabovszky Ildikó kérte a látogatókat, vegyék figyelembe ezeket a tájékoztatókat, és mindenképp fáradjanak be a temetőgondnoki irodába.

Általában évente 500-600 sír jár le, nagy részük újraváltásáról gondoskodnak a hozzátartozók.

Fontos tudni, hogy a gondnoki iroda már nem a két ravatalozó közt van, hanem a sorompós bejárat előtt, a Jolán köz 6. szám alatt, egy új épületben.

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email