22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: nyolc érem és Záhonyi-visszatérés

22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: nyolc érem és Záhonyi-visszatérés

Két arany- és három-három ezüst-, illetve bronzéremmel zárták a Masters SE táncosai az akrobatikus rock and roll területi bajnokságot Pestszentimrén. A korábban megsérült Záhonyi Patrik ezen a versenyen tért vissza.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Első helyen végzett a Jolly Joker a ladies kisformációk mezőnyében, valamint a Bodó Zsombor (Kenguru TSE)-Szalma Borka páros a main class contact style kategóriában. Második lett a Frenetic a ladies dance plus versenyszámban, a Gábor László-Cséri Karina (B-Cool) kettős a couple dance show, továbbá Koncsek József és Szalma Júlia a children párosok küzdelmeiben. Harmadik helyezést a Masters három egysége ért el: A First children kis- és az Xplosion children nagyformáció, továbbá a Miss Masters children B kisformáció. Utóbbi a kick dance verseny keretében szerepelt.

A nemrég még sérült Záhonyi Patrik ezen a bajnokságon tért vissza a versenyzéshez, ráadásul új párral, Kaltenecker Luca oldalán mutatkozott be. Teljesítményük a pontszerző ötödik pozícióhoz volt elegendő.

A Masters Sportegyesülettel kapcsolatos további hír, hogy elhalasztották a decemberre tervezett magyar bajnokságot. Az év legfontosabb hazai megmérettetését 2021 első félévében pótolják.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email