22_03_29_erdmost_nincskep

Heteken belül átadhatják az egyik P+R parkolót a nagyállomáson

22_03_29_erdmost_nincskep

Heteken belül átadhatják az egyik P+R parkolót a nagyállomáson

Várhatóan heteken belül átadják a Csalogány utcai P+R parkolót Érd állomásnál; a műszaki átadás-átvétel már folyamatban van. Ez még csak részátadás lesz, ugyanis a sínek túloldalán, a Tolmács utcában a parkoló még nincs kész, műszaki okok miatt csúszik a befejezése.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szűcs Gábor alpolgármester az ÉrdFM 101,3-nak elmondta azt is: a Csalogány utcai parkolónál jelenleg növényeket telepítenek, és ha a sínek mindkét oldalán befejeződnek a munkálatok, az utazóközönséget két, rendezett P+R parkoló tudja majd kiszolgálni. 

A vasútfejlesztési programhoz kapcsolódik a Fehérvári úti vasúti híd építkezése is. A híd alatti útsüllyesztési és útépítési munkák befejeződtek, a héten még ideiglenes útzár mellett elvégzik az utómunkálatokat – ezek néhány napig tartanak majd. Júliusban várhatóan kijavítják azokat az aszfaltozási problémákat, amelyek miatt az érintett területről nem folyik el a víz. Ezzel teljesen befejeződik itt a munka. 

Az alpolgármester beszélt a Pacsirta utcai építkezésekről is. Mint mondta, a Batthyány iskola beruházásához kapcsolódó munkálatokat végeznek: az utcán keresztül kötik be a villamosenergia-földkábeleket, a Fehérvári út felől. A befejezés és a helyreállítás várhatóan még júliusban megtörténik. A Pacsirta utcában véget ért az ivóvízvezeték korrekciója és bővítése, a helyreállítással együtt.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email