22_03_29_erdmost_nincskep

Ezt várja az Eb-től Gundel Takács Gábor

22_03_29_erdmost_nincskep

Ezt várja az Eb-től Gundel Takács Gábor

Június 15-én, 18 órától telt ház előtt fogadja a Puskás Arénában a magyar labdarúgó válogatott a címvédő Portugáliát az Európa-bajnokság F-csoportjának nyitómeccsén. Az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában Gundel Takács Gáborral beszélgettek a kontinensviadalról.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságról a helyszínen közvetítő Gundel Takács Gábor felidézte, az akkor csoportgyőztes magyar nemzeti tizenegy eredménye a realitáson felül volt, ugyanakkor szerinte ez nem meglepetés egy olyan sportágban, mint a labdarúgás.

Gundi beszélt arról is, kommentátori pályafutása alatt mindössze kétszer fordult elő vele, hogy ugrált a kommentátorállásban ez egyrészt a Magyarország–Izland 1–1-es döntetlent hozó mérkőzés volt, a másik pedig a 2012-es londoni olimpia negyeddöntőjében a férfi kézilabda válogatott kétszeres hosszabbítás utáni szintén Izland elleni találkozóján történt vele hasonló.

Marco Rossi csapatának esélyeivel kapcsolatban kitért rá, a magyar válogatottnak nagy balszerencséje van, hiszen az Európa-bajnokság és a világbajnokság címvédőjével, Portugáliával és Franciaországgal, illetve a 2014-es vb-győztes Németországgal került egy csoportba.

Gundel Takács Gábor szerint egy erős csapategységgel kompenzálható az egyéni kvalitások közötti különbség.


 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email