22_03_29_erdmost_nincskep

Továbbra sincs regisztrált koronavírus fertőzött Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Továbbra sincs regisztrált koronavírus fertőzött Érden

„Érd a legszebb arcát mutatja ezekben a napokban!" - jelentette ki Csőzik László polgármester legújabb videójában, amit a Facebookon tett közzé. A városvezető szerint szemmel látható az eredmény, amelyet a járvány megfékezése terén elért a közösség, amelyben továbbra sincs regisztrált fertőzött.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csőzik László köszönetet mondott azoknak, akik helytállnak az idősek és a kisgyerekek gondozásában, nevelésében, oktatásában, fenntartják a köztisztaságot és rendet, és működtetik az önkormányzati, kormányzati hivatalokat. Külön megköszönte a Városháza, a Szociális Gondozó Központ és a Polgárőrség munkatársainak a helytállást és a rengeteg segítséget.

„Közös és emberpróbáló feladatunk ez, és bizony ilyenkor, vészhelyzetben ismerszik meg, kire miben lehet számítani és mennyire tartanak össze a rokonok, barátok, ismerősök. Álmomban sem gondoltam volna, hogy pont ilyenkor fog kiderülni, hogy igenis erős kötelékek fűzik össze az érdieket, és ezeket szinte kivétel nélkül mindenki fontosnak tartja Hálával és a köszönettel tartozom ezért! Köszönöm mindazoknak, akik vigyáznak arra, hogy a város zökkenőmentesen működjön e rendkívüli helyzetben is.”

A polgármester megköszönte azoknak a munkaadóknak is, akik lehetővé teszik dolgozóiknak, hogy rugalmas munkarendben, illetve otthonról is elláthassák feladataikat, valamint háláját fejezte ki Érd minden egyes polgárának, hogy komolyan veszi a veszélyt és felelősségteljesen viselkedik.

„Megkülönböztetett köszönet illeti azokat a polgártársainkat, akik önzetlenül gondoskodnak a rászorulókról, és azokat is, akik anyagi forrásokat, eszközöket és személyes segítséget ajánlottak fel nekünk. Az ő nevüknek már most helye van legkiválóbbjaink között a város aranykönyvében!”

Végezetül közölte, hogy az alábbi telefonszámokon továbbra is várják azoknak a hívását, akik segítségre szorulnak (pl. gyógyszerek, bevásárlás, egyéb ellátás miatt):
+36 80 204 949 (ingyenes hívható)
+36 30 579 3998
+36 30 374 6351
Írhatnak az onkormanyzat@erd.hu címre is.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email