22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: az edzőt váltó Sopront fogadják az érdiek

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: az edzőt váltó Sopront fogadják az érdiek

Szeptember 26-án, 16 órától az SC Sopront látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 9. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Limperger Zsolt együttese bár becsülettel küzdött az ETO Akadémia vendégeként, 1–0-s vereséget szenvedett, de ennek ellenére is ott lohol az élmezőny nyakán, hiszen nyolc forduló után négy győzelemmel és két-két döntetlennel és vereséggel áll a tabella ötödik helyén, 14 megszerzett pontjával.

Az érdiek dolgát azonban nehezíti, hogy a vezetőedző számos támadóját nélkülözni kénytelen sérülés miatt.

Az érdiek aktuális ellenfele, az SC Sopron a tavalyi hatodik helye után az új idényt nem kezdte zökkenőmentesen. A tavaly még Weitner Ádám által irányított együttes az új idényre való felkészülést már Németh Szabolccsal kezdte meg, de a BVSC-Zugló ellen, a 6. fordulóban már nem ő irányította az együttest, miután a Győr-Moson-Sopron megyeiek első öt meccsükön csupán négy pontot szereztek. Helyén Mátyus János egy értékes 4–1-es nagykanizsai sikerrel debütált, legutóbb pedig hazai környezetben játszott 2–2-es döntetlent a Mol Fehérvár FC második csapatával.

Az előző idényben a két csapat mindkét meccsét a Sopron nyerte, hiszen hazai környezetben 2–1-re, idegenben 4–1-re győzött, azaz az érdieknek is van törlesztenivalójuk.

„Azt kellene folytatnunk, amit az ETO ellen játszottunk a hetvenedik perctől. Előtte nem játszottunk jól, keveset volt nálunk a labda. Az akarással ott sem volt gond, szerintem vasárnap sem ezen fog múlni a mi részünkről, hanem inkább a minőségen. Egyelőre sérültjeink még nincsenek jó állapotban, így hasonlóan állunk fel, mint az ETO ellen, úgyhogy fel kell javulnunk az első hetven percben, ha az utolsó húsz percet át tudjuk menteni, lehet esélyünk a győzelemre”

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A szeptember 26-án, 16 órakor kezdődő Érdi VSE–SC Sopron mérkőzést Borbás Bottyán Aurél vezeti, segítői Vrbovszki Pál és Harsányi Martin lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 9. forduló
09.26., 16.00:
Érdi VSE–SC Sopron

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email