Épül a járda a Diósdi úton

Készül a járda a Diósdi út Hérics és Kakukkfű utcai szakaszán. Korábban már pályázott az önkormányzat a járdafelújításra, amit sajnos nem nyertek meg, ezért most saját forrásból egy rövidebb szakaszon valósul meg a járdaépítés.

Andrasek Mónika önkormányzati képviselő arról számolt be, hogy a Diósdi út Hérics és Kakukkfű utcai szakaszán nagyon rossz állapotban volt már a járda, a járólapok elmozdultak, egyenlőtlen volt a felülete, ami már komoly balesetveszélyt jelentett, és szerették volna elkerülni, hogy tovább romoljon a helyzet. „Elsőként felszedték a régi járólapokat, ez nagyon gyorsan ment és most már az alapot csinálják. Ezt követően viacolorral fogják borítani, így sokkal szebb és strapabíróbb lesz a járda mint korábban, ráadásul szélesedik is.”

A tervek szerint két héten belül át is adják a járdát. Andrasek Mónika azt kéri a lakosoktól, hogy a  munkálatok idején gyalogosan lehetőség szerint a hátsó utcákat használják, mert jelenleg roppant balesetveszélyes. Most már szalaggal is le van zárva a munkaterület, de sokan még így is ott próbálnak meg közlekedni.