szunyogirtas_illusztracio_erdmost

Figyelem! Augusztus 29-én ismét szúnyogirtás Érden

szunyogirtas_illusztracio_erdmost

Figyelem! Augusztus 29-én ismét szúnyogirtás Érden

A város négy kerületében, napnyugta után indul az irtószert szóró autó.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Augusztus 29-én, csütörtökön ismét földi kémiai szúnyoggyérítés lesz Érden, egészen pontosan négy városrészben: Érdligeten, Ófaluban, Tisztviselőtelepen, valamint Istvántelepen. Ha hirtelen nem tudná, hogy ez mely kerületeket jelenti, akkor az alábbi térképről tud tájékozódni, amin a pirossal keretezett részek mutatják az irtás helyszínét.

Az önkormányzat honlapján megjelent közleményből kiderül, hogy a gyérítést végző Rovért Kft. a már jól ismert Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogirtó szert fogja használni, és ha a munkát az időjárás okán mégsem tudnák holnap elvégezni, akkor augusztus 30-án vagy 31-én ismét megpróbálják.

Emberre, meleg vérű emlősökre az említett szer nem ártalmas, ugyanakkor érdemes a gyermekjátékokat, kerti eszközöket, száradó ruhákat összegyűjteni, letakarni abban az időben, amikor a szúnyogirtást végzik.

Javasolják továbbá, hogy a kezelés idejére és az azt követő egy órán át tartsuk zárva az ajtókat, ablakokat, és kapcsoljuk ki a külső levegőt bejuttató mesterséges szellőztető berendezéseket.

A kezelt területen termő zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztás vagy feldolgozás előtt érdemes megmosni.

Címlap: ÉrdMost, belső kép: Érd MJV

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email