utburkolati_jelek_czereb

Újabb csomópontban festették újra az útburkolati jeleket

utburkolati_jelek_czereb

Újabb csomópontban festették újra az útburkolati jeleket

Ezúttal a Riminyáki-Tárnoki-Bajcsy-Zsilinszky kereszteződésben volt burkolatfestés a nap folyamán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Rengeteg jelzés érkezett az önkormányzathoz az elmúlt időszakban, hogy a város számos pontján az útburkolati jelek kopottak, helyenként alig-alig látszanak. Ahogy arról az ÉrdMost is beszámolt, az idei munkaterv részeként – az Érdi Városgazda szervezésében – már tavasszal elkezdődtek a munkák.

Akkor a forgalmi szempontból kiemelt helyszíneken található gyalogátkelőhelyek újultak meg, azóta pedig folyamatosan haladnak a szakemberek, legutóbb például  a Bajcsy-Zsilinszky úton, az Alsóerdősor utca és Bem tér közötti szakaszon zajlottak a munkálatok.

Augusztus 26-án, hétfőn pedig egy forgalmas kereszteződésben újultak meg az útburkolati jelek: a Riminyáki-Tárnoki-Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál dolgoztak a szakemberek.

A Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetője a munkálatok kapcsán korábban elmondta, hogy az ilyen munkálatok esetében a reggeli és a délutáni csúcsidőszakot elkerülik, hogy minél kevesebb fennakadással járjon a jelek felfestése. László Ferenc kiemelte azt is, hogy a munkaterületet mindenütt kitáblázzák, torlódások esetén pedig óvatosságot és türelmet kérnek az autósoktól.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email