zebrafestés2

Felfrissítik az útburkolati jeleket a városban

zebrafestés2

Felfrissítik az útburkolati jeleket a városban

A városközpontban kezdődtek a munkálatok, először a gyalogátkelőhelyek újulnak meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tavaszi megújulás jegyében felfrissítik a város gyalogátkelőinek festését –  derül ki az önkormányzat hivatalos Facebook-oldalán megjelent bejegyzésből. A munkálatok – az Érdi Városgazda szervezésében – a városközpontban kezdődtek meg az idei munkaterv részeként.

A munkákról megkérdeztük a Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetőjét is. László Ferenc elmondta, hogy az elmúlt időszakban rengeteg jelzést kapott az önkormányzat azzal kapcsolatban, hogy az útburkolati jelek kopottak, helyenként alig-alig látszanak. Hozzátette, most nem egyenként, hanem tömegesen, egyszerre több helyen is felfrissítik a felfestést.

„Biztonsági okokból előrevettük a zebrákat. Amint azok elkészülnek, a szakemberek nem állnak le, folytatják a munkát és a következő hónapokban az útburkolati jelek felújítása folyamatos lesz”

– hangsúlyozta a kommunikációs vezető.

László Ferenc a lakosság türelmét kérte a munkálatok kapcsán. Hozzátette, a reggeli és a délutáni csúcsidőszakot elkerülik, hogy minél kevesebb fennakadással járjon a jelek felfestése. A munkaterületet mindenütt kitáblázzák, torlódások esetén pedig óvatosságot kérnek az autósoktól.

fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email