gyerekkirandulPixabay

Gyorsan fogynak a szabad férőhelyek a városi nyári táborra

gyerekkirandulPixabay

Gyorsan fogynak a szabad férőhelyek a városi nyári táborra

Nem érdemes várni a foglalással, ehhez pedig mutatjuk, mely turnusokra lehet még jelentkezni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Még három hét van hátra az iskolából, de már most gyorsan fogynak a szabad férőhelyek a városi nyári táborra. Idén már nem hatvan, hanem kilencven gyermeket tudnak fogadni, mégis vannak olyan turnusok, amelyek már most beteltek.

Mint a jelentkezéseket és befizetéseket koordináló Intézményi Gondnokságtól  megtudtuk, az első két  hétre még tudnak fogadni jelentkezőket, akár olyanokat is, akik nem Érden élnek, mert a suli befejezése utáni időszakra ebben az évben kisebb az érdeklődés – legalábbis mostanáig.

Pedig az első két hétben is izgalmas – és ingyenes – programok várnak a gyerekekre: siófoki kalózhajózás, illetve vonatozás, valamint Tatán a Fényes-tanösvény és az Öreg-tó. (A részletes programot a vonatkozó közgyűlési előterjesztés végén, itt találják.)

A július 8-án kezdődő hétre viszont már most alig van szabad hely, a következő turnus (július 15-19) pedig teljesen tele van. A július 22-26-i hétre még lehet jelentkezni, 29-től augusztus 2-ig telt ház van. Aki a rákövetkező (utolsó előtti) hétre íratná be a gyermekét, még megteheti, ugyanis most még több mint húsz szabad férőhely van, és ugyanez a helyzet az augusztus 12-16-ai turnussal.

Aki szeretne jelentkezni, itt letöltheti a jelentkezési lapot, illetve a szülői nyilatkozatot. Ezeket vagy személyesen adhatják le a szülők az Intézményi Gondnokságon, vagy e-mailben küldhetik el a tabor@erd.hu címre. A  térítési díjat a jelentkezéssel egyidejűleg, az Intézményi Gondnokságon vagy átutalással lehet befizetni.

Az Intézményi Gondnokság címe: 2030 Érd, Budai út 14.
Telefonszáma: 06-23-521-164, 06-23-521-166
Bankszámlaszáma: 11784009-15440457-00000000 (OTP Bank Nyrt.)
Pénztár nyitvatartása: hétfő és szerda: 8:00 – 14.00 óráig

 

Fotó: Pixabay, ÉrdMost arcíhv

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email