240225-erd-kezilabda-archiv

Idegenben rendezik az ÉRD következő hazai mérkőzését

240225-erd-kezilabda-archiv

Idegenben rendezik az ÉRD következő hazai mérkőzését

Március 9-én a hazai pályát nélkülözve Gyálon rendezik a Komárom elleni találkozót.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Fontos közleményt adott ki az ÉRD női kézilabdaklub a 2024. március 9-én 18 órától rendezendő, Komárom VSE elleni NB I/B-s kézilabda mérkőzésre vonatkozóan. A tájékoztatás szerint az eredeti tervekkel ellentétben nem az Érd Arénában, hanem a Gyáli Sportcsarnokban bonyolítják le az ÉRD-Komárom VSE mérkőzést a másodosztályú női bajnokság 20. fordulójában.

A tájékoztatás szerint a helyszínváltozás oka az, hogy a feljutás szempontjából is kulcsfontosságú találkozó időpontjában a női és férfi röplabda Magyar Kupa négyes döntőinek ad otthont az Érd Aréna.

Minimálisan, de kedvezőbb helyzetből várja az ÉRD a Komárom elleni rangadót, ugyanis 19 fordulót követően a tabella harmadik helyén áll 30 ponttal, míg a Komárom 27 ponttal a negyedik pozícióban található.

Érdekesség, hogy a két fél legutóbb októberben csapott össze egymással. Akkor a hazainak számító komáromiak Tatabányán nyertek 28-24-re. Vagyis azok után, hogy a Komárom nem Komáromban fogadta az ÉRD-et, az ÉRD-sem Érden látja vendégül a Komáromot.

Fotó: Balogh István (archív)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email