idős_pixabay_220828

Csak a szíve legyen fiatal

idős_pixabay_220828

Csak a szíve legyen fiatal

Kriston Andrea, az intimtorna módszer megalkotója, illetve Straub Dezső színész is ellátogat Érdre szeptember elején, az Idősen, aktívan Érden programsorozat keretében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ősszel folytatódnak az Idősen, aktívan Érden projekt ingyenes programjai, a Szepes szervezésében. A programokról itt olvashatják összefoglalónkat, most a szeptember eleji rendezvényekre szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét.

Szeptember 5-én 15 órai kezdettel Kriston Andrea tart előadást az Érdi Idősek Akadémiáján „Kevesebb fájdalom, több öröm” címmel a Szepesben. A Kriston-módszerről sokan hallottak már, most alkalom nyílik arra, hogy kifejlesztőjével személyesen is megismerkedjenek a résztvevők. A gyakorlatok hatására a résztvevők 93 százalékánál megszűnt a vizeletelcseppenés, 85 százalékuknál visszahúzódott aranyér, 82 százalékuknál megemelkedett a süllyedt húgyhólyag. Az előadás során a módszer kidolgozója személyesen ad útmutatást és hasznos tanácsokat egészségünk megőrzéséhez.

Senior gyaloglóklub indul szeptember 7-én, szerdán 9.15-kor, a LevenDuna tanösvény 1. szakaszának felfedezésével. Találkozó a 732-733-as busz Esztergályos utcai megállójában.

Szeptember 8-án 14 órai kezdettel folytatódik a helyi egyházakat bemutató előadássorozat, ez alkalommal a zsidó egyházzal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Miről szól a sábát? Mit ünnepelnek a zsidók jom kippur alkalmával? Mire szolgál a hupa és miért törik össze a poharat a vőlegények az esküvőn? Mi az a barhesz? A zsidó hagyományok és ünnepek mellett az érdeklődők megismerhetik a a Buda Környéki Zsidó Hitközség működését, programjait is.

Hogyan őrizhetjük meg a fiatalságot? Erre a népszerű kérdésre keresi a választ Straub Dezső, aki közel 50 éve szórakoztatja a közönséget. Szeptember 12-én, hétfőn 14 órától a „Csak a szíve legyen fiatal” című műsorral várják az időseket a Szepesben.

A rendezvények az érdi szépkorúaknak ingyenesek.

Fotó forrása: pixabay.com

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email