121103200_1021289334987858_9212716387854620238_n

T. Mészáros: Csőzik utálja az MVP-t

Csőzikék utálják a Modern Városok Programot, "hiszen utálnak mindent, amit mi találtunk ki"- közölte T. Mészáros András, a Fidesz elnöke sajtótájékoztatóján. Azt mondta: még meg sem épült, már le is rombolta a jelenlegi városvezetés a Teleki gimnáziumot. Bírálta még Tetlák Örsöt és a Móra átépítést.

Az egykori városvezető szerint elveszik a lehetőséget a fiataloktól, hogy itt tanulhassanak, azzal, ha nem építik meg a Teleki Sámuel Általános Iskola mellé tervezett gimnáziumot. Mint ismert október 1-jén a közgyűlésen számolt be Csőzik László polgármester arról, hogy halad a Modern Városok Program. Ezen a tájékoztatón azt mondta, hogy a Teleki iskola épületének sorsa kérdéses. Az eredeti elképzelés szerint ide egy új gimnázium épülne, de az e célra rendelkezésre álló forrás nagy részét átcsoportosították a Batthyány iskola építkezésére, és csak 1,8 milliárd forint maradt. Felmerült a lehetőség, hogy az Érdi Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény költözzön fel a kiürülő épületbe – ahonnan a gyerekek a Fenyves-Parkvárosi Köznevelési Centrumba költöznének –, és kibővítenék szolgáltatásait. T. Mészáros szerint azonban nem lemondani kéne a Telekiről, hanem folytatni. 

A Móra átépítése kapcsán is megfogalmazta a véleményét az érdi Fidesz elnöke, amit most egy helyre szeretne költöztetni a város. T. Mészáros András szerint “megint úgy csinál a baloldal, mintha kitaláltak volna valamit, holott ő korábban már többször tárgyalt az átépítésről tankerület igazgatójával és a Móra igazgatójával. 

Lemondásra szólította fel T. Mészáros András Tetlák Örs alpolgármestert, mert véleménye szerint a választási kampányban elhallgatta az általa vezetett cégek adótartozásait. (Tetlák Örs hivatalos Facebook oldalán reagált a korábban ezzel kapcsolatban megjelent cikkekre. Azt írta, hogy ahhoz, hogy bárki önkormányzati képviselő lehessen, szerepelnie kell a köztartozásmentes adózói adatbázisban és csatolta az ezzel kapcsolatos dokumentumot.)

A sajtótájékoztató IDE kattintva tekinthető meg. 

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email