22_03_29_erdmost_nincskep

Adomány és munkalehetőség az érdieknek

22_03_29_erdmost_nincskep

Adomány és munkalehetőség az érdieknek

Arcpajzsokat adományozott és leheletfogó eszközöket ajánlott fel az érdi székhelyű PMW Hungária-2000 Kft. az önkormányzatnak. A cég a munka nélkül maradt érdiek foglalkoztatásában is szeretne segítséget nyújtani: csomagolási, árumozgatási betanított munkás álláshelyeket kínálnak a rászorulóknak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Profi arcpajzsokat kaptunk a sóskúti ipari parkban működő, érdi gyökerű, PMW Hungária nevű cégtől. A pajzsokat a szemétszállító járműveink rakodó munkásai kapják – írja közösségi oldalán Csőzik László polgármester.

A PMW ezen kívül az önkormányzat ügyfél- és irodatereibe úgynevezett irodai leheletfogó eszközöket is felajánlott. Sőt, a bajba jutott, munka nélkül maradt érdiek foglalkoztatásában is segítséget kíván nyújtani, és csomagolási, árumozgatási betanított munkás álláshelyeket ajánlanak fel az arra rászoruló érdieknek.

Csőzik László hozzáteszi: kaptak egyet a cég által gyártott mobil árukiadó pultból is, amelyet a kisboltoknak, a gyógyszertáraknak, dohányboltoknak segít abban, hogy bejárati ajtajukba helyezve, munkavállalóik és a vevők között biztonságos, a fertőzésveszélyt minimalizáló árukiadást biztosítson.

Bővebben itt olvashat az arcpajzsok, leheletfogók gyártására átállt érdi vállalkozásról. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email