22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: egymás ellen csaptak össze az érdiek

22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: egymás ellen csaptak össze az érdiek

Nyolc párbajtőrözővel vett részt a felnőtt és újonc korosztály számára Komló rendezett Rati Kupa, Gaál Csaba Emlékversenyen az Érdi Torna Club vívó szakosztálya. A sorsolás szeszélye folytán a felnőtt férfiaknál és az újonc lányoknál is találkoztak a csapattársak egymással.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 31 versenyzőt felvonultató felnőtt női mezőnyben Szilágyi Virág Anna szerepelt, aki a hatfős csoportjában két győzelemmel és három vereséggel zárt az ötödik helyen. A 32-es főtáblán kikapott a pécsi Tombory Lizától, s a 23. helyet szerezte meg.

A felnőtt férfiaknál a 48 nevező közül öt érdi lépett pástra: Fazio-Zalányi Zoltán, Lőrincz Viktor, Nagy Balázs, Partics Péter és Ujjady Árpád. Közülük Partics és a még junior korú Nagy veretlenül, hat győzelemmel zárta hétfős csoportját, Lőrincz négyszer nyert, kétszer kapott ki, Ujjady 3–3-mal végzett, míg Fazio-Zalányi két siker mellett négyszer szenvedett vereséget.

A főtáblán is sikeresen szerepeltek az ÉTC-sek. Fazio-Zalányi ugyan már az egyenes kieséses szakasz első körében búcsúzott, de Ujjady Árpád és Lőrincz Viktor a 32-ig, Nagy Balázs és Partics Péter egészen az elődöntőig menetelt. Ott viszont épp egymás ellen találkoztak, melyből Partics jött ki jobban (15–9-re győzött) és jutott a fináléba, ahol a pécsi Rab Attilától szoros meccsen kapott ki 15–12-re. Így az ÉTC egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett a férfiaknál.

Az újonc (2005-ben született) korosztályban Horváth Gréta és Hajdu Laura szerepelt, s mindketten bejutottak a nyolcas döntőbe, ott viszont egymással kerültek össze az elődöntőbe jutásért, amiből Horváth jött ki győztesen (15–13-ra), ám itt kikapott, s bronzérmes lett, míg Hajdu a hatodik helyet szerezte meg.

Rati Kupa, Gaál Csaba Emlékverseny Felnőtt és Újonc párbajtőrverseny, Komló
felnőtt női

Szilágyi Virág Anna 23. hely

felnőtt férfi
Partics Péter 2. hely
Nagy Balázs 3. hely
Lőrincz Viktor 19. hely
Ujjady Árpád 26. hely
Fazio-Zalányi Zoltán 35. hely

újonc női
Horváth Gréta 3. hely
Hajdu Laura 6. hely

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email