22_03_29_erdmost_nincskep

Új eszközökkel gazdagodik a szakrendelő

22_03_29_erdmost_nincskep

Új eszközökkel gazdagodik a szakrendelő

Hamarosan új eszközök érkeznek a Dr. Romics László Egészségügyi Intézménybe, nettó 157 millió forint értékben. A beszerzést az Egészséges Budapest Program keretében elnyert pályázat tette lehetővé.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata november elején indította el a közbeszerzési eljárását. Az önkormányzat facebook-oldalán megjelent tájékoztatás szerint többek közt hidrogénperoxidos plazmasterilizáló és több hőlégsterilizáló, nőgyógyászati vizsgálóágyak,magzati dopplerkészülék, különböző EKG-rendszerek, altatógép, nőgyógyászati, radiológiai, és kardiológiai ultrahang-készülékek érkeznek a szakrendelőbe. A különféle eszközök értéke együttesen nettó 157.089.800 forint.

A rendelő régi szárnya az elmúlt években újult meg, a Modern Városok Program forrásából. Mint a tavaly októberi átadási ünnepségen elhangzott, akkor is érkeztek új eszközök, mivel az MVP keretében is futott egy komoly diagnosztikai program. Emellett a Richter Egészségváros projektnek köszönhetően – amiről itt írtunk bővebben – az intézmény gyermekkardiológiai részlege négymillió forint értékben gazdagodott eszközökkel.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email