22_03_29_erdmost_nincskep

Tizenhárom érmet vár a Magyar Olimpiai Bizottság

22_03_29_erdmost_nincskep

Tizenhárom érmet vár a Magyar Olimpiai Bizottság

A hivatalos megnyitóval július 23-án kezdődik a világ legnagyobb sportrendezvénye. Az Érd FM 101.3 reggeli műsorában vendégünk volt Sinka László, a MOB tagja, a Magyar Sportlövő Szövetség főtitkára, aki elárulta, hogy 13 éremmel már elégedett lenne a Magyar Olimpiai Bizottság.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A sportvezető arról is beszélt, hogy nagyon örülne, ha bejönne az AP amerikai hírügynökség jóslata, amely kilenc magyar diadalt prognosztizált Tokióban és 22 érmet. 

Tokió másodszor rendez olimpiát. Japán számára az 1964 októberében megtartott nyári játékok tétje a nemzeti önbecsülés visszaszerzése volt. A II. világháborúban vesztes országként, bő húsz évvel a megaláztatás után demonstrálhatta a világnak az újjáépítés eredményeit, és a sikeres szervezésnek köszönhetően emelt fővel tért vissza a nemzetközi porondra. 

„A helyzet szigorú. Az idei olimpia nagyon más lesz, mint eddig bármikor. És nem csak a nézők hiánya miatt. Minden résztvevőnek nagyon szigorú szabályokkal kell szembenézni. Első helyen a helyiek és a sportolók, résztvevők biztonsága van. Én abban bízom, hogy a körülmények ellenére a versenyzőkből kiszabadul a sok benntartott energia, és csodás pillanatok, sportélmények és nagy eredmények elé nézünk.”

Hallgassa meg a beszélgetést!


 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email