Tippelj, ki nyeri a női kézilabda vb-t?

December 1. és 19. között Spanyolországban rendezik a női kézilabda-világbajnokságot, melyen a magyar válogatott mellett a szerbek bő keretében ott van az ÉRD átlövője, Alexandra Vukajlovics is. Az vb-re Érdi Ifjúsági Önkormányzat a héten alakuló új testülete tippversenyt hirdetett a diákságnak.

Ki nyeri a 25. női kézilabda világbajnokságot? - teszi fel a kérdést közösségi oldalán az Érdi Ifjúsági Önkormányzat héten megalakult új testülete, amely a helyesen tippelők között 5-5 ezer forintos étel-ital utalványt sorsol ki egy helyi étterembe.

A tippeket a diákok leadhatják iskoláikban, illetve a Városháza portáján kihelyezett urnánál.

A december 1. és 19. között Spanyolországban rendezett női kézilabda-világbajnokságot a magyar válogatott Szlovákia ellen kezdi december 2-án Llíriában, majd 4-én a csehekkel, 6-án pedig a németekkel mérik össze tudásukat Golovin Vlagyimir lányai.

A magyar keretben ott van az Érden nevelkedő, jelenleg az MTK-t erősítő beálló, Szabó Laura.

Alexandra Vukajlovicsék ugyancsak Llíriában lesznek érdekeltek a B-csoportban, ahol december 3-án Lengyelországgal, 5-én Kamerunnal, 7-én pedig az Orosz Kézilabda Szövetség égisze alatt induló válogatottal csapnak össze.

A magyar válogatott mérkőzései az F-csoportban:
12.02., 20.30:
Magyarország–Szlovákia (Tv: M4 Sport)
12.04., 20.30: Magyarország–Csehország (Tv: M4 Sport)
12.06., 20.30: Magyarország–Németország (Tv: M4 Sport)

kiemelt kép: facebook.com/ifjusagi.onkormanyzat.erd