22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is osztanak uszodabérletet a diákoknak

22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is osztanak uszodabérletet a diákoknak

Megtartotta alakuló ülését az Érdi Ifjúsági Önkormányzat. Elfogadták a költségvetést, a szervezeti és működési szabályzatot, és felvázolták az idei év programjait is. Ebben az esztendőben 1,5 millió forintot fordíthatnak a négy középiskola eszköztámogatására, 900 ezret pedig a szalagavatókéra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hatszázezer forintot fordít tízmilliós költségvetéséből az Érdi Ifjúsági Önkormányzat uszodabérletekre, amelyeket az általános és középiskolák diákjai közt osztanak majd szét. Másfélmillióval támogatják a középiskolák eszközbeszerzéseit, kilencszázezer forinttal a szalagavatókat. Kulturális programokra, koncertekre is elkülönítettek pénzt. 

– Szeretnénk több programot is megvalósítani ebben a tanévben. Mivel a járványveszély egyre súlyosabb, inkább tavaszra és nyárra tervezünk közösségi eseményeket – mondta tudósítónknak Csák Bálint diákpolgármester, hangsúlyozva: terveznek egy nagyobb koncertet is, de mielőtt elkezdenék szervezni, meg szeretnék kérdezni Érd diákságát, kit látnának szívesen. Terveznek jégdiszkót, kulturális programokat, csocsózást is. 

– Ez még csak az alakuló ülés volt, megismertük egymást, ötleteltünk, a döntések majd később születnek. Háromhetente, havonta szeretnénk találkozni, tehát ebben az évben még mindenképp ülésezünk – tette hozzá Bálint, megjegyezve: minél hamarabb szeretnék elkezdeni az események szervezését. 

Annál is inkább, mert még most, decemberben meg kívánnak hirdetni egy tippversenyt, a női kézilabda-világbajnoksággal kapcsolatban (amit Spanyolországban rendeznek decemberben). A tippverseny nyertesei 5-5 ezer forintos étel-ital-utalványt kapnak majd (amit egy helyi étteremben válthatnak be), az akcióra 150 ezer forintot fordít majd az Ifjúsági Önkormányzat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email