22_03_29_erdmost_nincskep

Teljesült az álom

22_03_29_erdmost_nincskep

Teljesült az álom

Negyven autista gyermeket tud ingyenesen táboroztatni a nyáron a Szikra Tehetséggondozó Egyesület, köszönhetően a széleskörű összefogásnak és támogatásnak. A helyszínt a művelődési központ biztosítja, ám a szakemberek, programok és eszközök anyagi fedezetét elő kellett teremteni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Szikra Tehetséggondozó Egyesület azért kért segítséget, hogy negyven érdi autizmussal élő kisgyereknek kéthetes  fejlesztő tábort indíthasson augusztusban, hiszen a járvány ideje alatt a gyermekek nem kaptak specifikus fejlesztést, oktatást.

A helyszínt a Szepes Gyula Művelődési Központ biztosítja, az egyesület azonban nem tudta kifizetni az autista gyermekek fejlesztéséhez, ellátásához szükséges gyógypedagógusokat, asszisztenseket. Az elmúlt hetekben is érkeztek felajánlások, Bősz Anett országgyűlési képviselő 100 ezer forinttal négy gyermek táboroztatását támogatta, míg a Szövetség Érdért frakció tagjai 230 ezer forintot adományoztak, mellyel tíz gyermek táborozása vált megoldottá.

A Szikra most közösségi oldalán adta hírül: sikerült elérni a kitűzött célt, megoldottá vált a szakemberek, programok és eszközök anyagi fedezete. 

„Nagyon szépen köszönjük Érd városának és dolgozóinak! Külön köszönet a Szepes Gyula Művelődési Központnak, akik biztosítják a helyszínt. Extra köszönet illeti meg az Együtt az Autistákért Alapítványt, hogy támogatásukkal biztossá vált a fejlesztő táborunk! Köszönjük a támogatóknak,segítőknek, mindenkinek,aki hozzájárult bármilyen formában. Köszönjük az Együtt az Autistákért Alapítványnak, a CV Store kft-nek, a Lindab Magyarországnak, Bősz Anettnek, az Érdi Civil Licitnek, a Tzagi Bt-nek, a Szövetség Érdért-nek, a Koszta Foto-nak, a Ligeti Klinikának, civileknek,magánszemélyeknek” – írják.


 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email