gyerektabor_0619

Autista gyermekek támogatásához kér segítséget a Szikra

A szakemberhiány miatt az autista gyermekek minden ingyenes táborozási lehetőségtől elesnek, ennek megoldása miatt segítséget kér a Szikra Tehetséggondozó Egyesület.

Mint közösségi oldalukon írják, az elmúlt időszakban specifikus oktatást és fejlesztést sem kaptak a gyermekek, ezért az egyesület szervez nekik egy fejlesztéssel összegyúrt tábort, melyhez anyagi támogatásra lenne szüksége a Szikra Tehetséggondozó Egyesületnek.

Kérik, hogy aki teheti, segítsen átvállalni egy-egy gyermek részvételi díját, de bármilyen összegű felajánlást örömmel fogadnak, mert minden gyermek megérdemli, hogy táborba mehessen és a szülők is, hogy fellélegezhessenek.

A tábor helyszínét a Szepes Gyula Művelődési Központ biztosítja, a gyógypedagógusok és az asszisztensek megvannak ugyan, de az egyesület nem tudja kifizetni őket.

„A családokat pedig nem szeretnénk olyannal költséggel is terhelni, ami másoknak ALANYI JOGON jár” – húzza alá a Szikra Tehetséggondozó, melynek terve, hogy negyven autista gyermek öt napon keresztül táborozzon egyéni, speciális igényeikhez viszonyítva.

Mint írják, egy gyermekre eső munkaerő díja egy hétre 25 ezer forint, melyhez hozzájönnek a járulékos költségek, így az utazás, eszközök, programok – melyek az összegyűlt összeghez alakíthatóak.

További információ:
Zádori Henrietta
+36-(30)730-0009
szikra.tehetseg@gmail.com
Szikra tehetséggondozó Egyesület
Számlaszám: 16200223-10124440-00000000
IBAN (Nemzetközi utaláshoz): HU76 1620 0223 1012 4440 0000 0000
KÖZLEMÉNY: Tábor

További cikkeink

Országos tendencia, hogy a mammográfiai szűrő-vizsgálaton – amely az emlőrák kiszűrésére szolgál – a behívottaknak csak egy töredéke jelenik meg. Dr. Nahn Krisztina mammográfia szakmai

További cikkeink

Ha már van Érden egy kiváló futópálya, ráadásul van egy csodás Duna-partunk, ami szintén
A budaörsi rendőrök kérnek segítséget egy sofőr azonosításához, aki balesetet okozott, majd elhajtott a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email