22_03_29_erdmost_nincskep

Tekerd körbe éjszaka is!

22_03_29_erdmost_nincskep

Tekerd körbe éjszaka is!

Ismét Érd Körbe, ráadásul éjjel: a harminc kilométeres városkerülő túra Érd főteréről indul, 21 órakor: Ófalutól Fenyves-Parkvárosig tekerhetnek szombaton a vállalkozó kedvű kerékpárosok. Rendőri felvezetés, lezárás nem lesz, a kerékpárokon az első és hátsó lámpa használata kötelező.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Már nyolcadik alkalommal lehet körbetekerni a várost éjszaka az Érd Körbe Egyesület szervezésében. Az útvonal nem változott: a főtérről Ófalu felé veszik az irányt, innen pedig a főtérre való visszatérés után a Fenyves-parkvárosi Favágó utcái meg sem állnak. A városközpontba a Szövő utca felől, a Felsővölgyi és Alsóvölgyi utakon keresztül érkeznek vissz.

Mint Csengeri Attila, az Érd Körbe Night szervezője kiemelte, a rendezvényen nem lesz rendőri felvezetés és lezárás, ezért a KRESZ-szabályok mindenkire vonatkoznak.

Hangsúlyozta, a résztvevők láthatósági mellényben és fejet védő eszközzel jöjjenek, illetve vizet mindenképpen hozzanak magukkal, hiszen hétvégén is nagy meleg várható.

A szervezők hangsúlyozzák, a kerékpárokon kötelező az első és hátsó lámpa használata a túra teljes időtartama alatt.

A hangadó berendezések, kürtök, dudák használata tilos, mert nem akarják zavarni Érd lakosságát.

A kerékpártúrán 14 éven aluliak csak szülő vagy más hozzátartozó felügyeletével vehetnek részt.

Csengeri Attila beszámolt arról is, a túrához akár menet közben is lehet csatlakozni, illetve róla leválni. Javasolja, hogy a túra előtt győződjünk meg arról, hogy kerékpárunk megfelelő műszaki állapotban van, mert bár kisebb problémákon a szervezők is tudnak segíteni, de a nagyobb javítanivalókra már nincs kapacitásuk.

A VIII. Érd Körbe Night útvonala ide kattintva érhető eltovábbi részletek pedig ide kattintva olvashatóak!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email