22_03_29_erdmost_nincskep

Ők az idei diákpolgármester-jelöltek

22_03_29_erdmost_nincskep

Ők az idei diákpolgármester-jelöltek

November 8-án és 15-én diákpolgármestert választanak az érdi középiskolák. A négy intézmény jelöltjeit az ÉrdMost is bemutatja az olvasóknak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A választás menetéről bővebben itt írtunk. 

Gárdonyi – Marti Szonja Szofi

Az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium 10. osztályos tanulója vagyok, Pusztazámoron élek. Számos kisebb médiatevékenységben részt vettem már, szerepeltem több televíziós műsorban, emellett az influencerkedés és a modellkedés tölti ki a mindennapjaimat. Megválasztásom esetén a médiatudatosságra szeretnék nagy hangsúlyt fektetni (úgy gondolom, ez egy nagyon aktuális téma), szeretném folytatni a jól bevált programokat, és sportnapot szerveznék az érdi középiskolák között, fontosnak tarhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg a közösségépítést, ahogy azt is, hogy a diákok minél több kulturális eseményre jussanak el.

Kós – Szilágyi Szonja

Az Érdi SZC Kós Károly Technikum 10/3 vállalkozási ügyviteli ügyintéző szakára járok. Most jelentkezem először a ifjúsági önkormányzatba, így elmondhahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, hogy jelenleg ismerkedem a lehetőségekkel. Szeretnék minél több olyan programot szervezni, amivel javíthatnám az iskolák közötti kapcsolatot. Plakátokkal, szlogenekkel készültem a választásra, így igyekeztem felhívni magamra a figyelmet. 

Marianum – Szeder Hanna

A Marianum Német Nemzetségű Általános Iskola és Gimnázium 10-es tanulója vagyok. Most jelentkeztem először az Ifjúsági Önkormányzat választására, és ha megválasztanak, szeretnék több közösségi programot szervezni. Elődeim munkájából főleg a kitartásukat vinném tovább.

VMG – Csák Bálint

11. osztályos vagyok a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban, és idén másodjára leszek az IFÖ tagja. Tavaly elkezdtünk egy folyamatot, amelynek a befejezésére magamat tarhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg a legalkalmasabbnak. Szeretném, ha megszervezhetnénk az érdi diákok számára egy főtéri koncertet, illetve elhívhatnánk egy neves humoristát a Művelődési Központba, szeretnék erősebb kapcsolatot teremteni a középiskolák között, és megalkotni az Érdi Diákfórumot. A kampányomat az emberi kapcsolatokra építem: a diáktársaimmal való beszélgetések segítenek nekem abban, hogy az akaratukat igazán képviselni tudjam.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email