22_03_29_erdmost_nincskep

Modernizálták és bővítették a tárnoki óvodát

22_03_29_erdmost_nincskep

Modernizálták és bővítették a tárnoki óvodát

Négy csoportra bővült a tárnoki óvoda, amely így már közel száz gyermeket lát el. A modern épületet a közeljövőben napelemekkel is ellátják, és az udvart is felújítják. Mint Lukács Lászlótól, Tárnok polgármesterétől megtudtuk, hamarosan a bölcsődét is két csoporttal bővítik a településen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tízéves álma vált valóra a tárnokiaknak azzal, hogy elkészült a kibővített óvoda a településen. Mint Lukács László polgármester az Érdi Televíziónak elmondta, eleinte egy bölcsőde és egy óvoda építését tervezték és bár a bölcsőde megépült, az óvodára megszavazott pénz nem volt elegendő, ezért azt többször is át kellett terveztetni, végül a város 10 százalékos önrészt vállat a 460 millió forintos állami támogatás mellé.

A tervek szerint az óvoda nagy udvarát is megcsinálják, saját forrásból. Igaz, a támogatásból maradt még 34 millió forint, de ezt az önkormányzatnak vissza kell fizetnie, nem fordíthatja az udvarra. „A korábban félretett kis pénzekből ezt még finanszírozni tudjuk, és lehet, sikerül olyan támogatót szerezni, aki az építkezés nagy részének költségét átvállalja” – tette hozzá.

Korábbi cikkünket a tárnoki óvoda építkezéséről itt olvashatják.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email