22_03_29_erdmost_nincskep

Kezdődik a kábelfektetési munka második üteme

22_03_29_erdmost_nincskep

Kezdődik a kábelfektetési munka második üteme

Folytatódnak a nagy teljesítményű kábel fektetésével kapcsolatos munkálatok Érd központjában. Az autós forgalmat a beruházás minimális mértékben zavarja, mert elsősorban a járda burkolatát bontják fel, de a parkolást akadályozhatják. Az önkormányzat kéri a lakosság türelmét és együttműködését. 

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A munkálatok első szakaszában a Béke téren, az üzletsor mögötti „szervízúton”, majd a Budai úton, a Stop.shop előtti körforgalomtól a MOL-benzinkút irányában főleg a járdán és a parkolásra fenntartott helyeken végeztek földmunkát. Ez a szakasz most már lezárul, a Béke tér Múzeum sétánnyal szembeni oldalától az Enikő utcáig már töltik vissza az árkot. Szintén a végéhez közeledik a kábel behúzása az Enikő utcától a benzinkút bejáratáig, és elkezdődhet az eredeti állapot visszaállítása, a térkövek fektetése.

Jövő héten a kivitelező cég két csapattal folytatja a munkát. A Polgármesteri Hivatal parkolója szomszédságában lévő aszfaltos járdát bontják majd, illetve folytatják az Edit-Alsó utca irányába a kábelfektetést, a Marianum Általános Iskola és a Kincses óvoda kiemelt forgalmát szem előtt tartva. A másik csapat a Budai úton dolgozik, a Tesco előtti nagy körforgalomig.

Az autós forgalmat a beruházás minimális mértékben zavarja, mert elsősorban a járda burkolatát bontják fel. A parkolást viszont zavarhatják a munkálatok, ezért az önkormányzat azt javasolja, hogy a parkolni szándékozók figyeljék a kihelyezett forgalomszabályozó táblákat.  

Jelentős mértékben gyorsítja a munkálatok befejezését, ha az autósok nem állnak meg azokon a helyeken, ahol most a munkák miatt átmenetileg tilos várakozni és megállni.

A nagy teljesítményű elektromos kábel az Érdre települt autóipari fejlesztőcég, a több száz munkahelyet teremtő AVL Hungary igényeit szolgálja majd ki.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email