22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: két vereség az osztrák bajnokságban

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: két vereség az osztrák bajnokságban

Előbb 10–4-re, majd 6–1-re kapott ki hazai környezetben, az Érdi Jégcsarnokban a VEU Feldkirchtől a Kárpáti Farkasok U18-as jégkorongcsapata az osztrák bajnokság alsóházában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Fekecs Norbert együttese néhány nap alatt két mérkőzést vívott az osztrák Feldkirchhel az Érdi Jégcsarnokban. Az első találkozón rövid ideig még vezetett is a Kárpáti Farkasok, de a jobb játékerőt képviselő, korban és fizikálisan is előrébb járó osztrákok az első mérkőzést szoros első harmad után végül simán nyerték 10–4-re.

A második mérkőzésen bár az érdiek nem estek úgy szét, mint az első végén, de sok fegyelmezetlenség miatt ezt a mérkőzést végül 6–1-re veszítették el az érdiek.

U18, ICE Juniors League, alsóház
Kárpáti Farkasok–VEU Feldkirch Juniors 4–10 (2–2, 0–2, 2–6)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Sólyom (3), Barna
Kárpáti Farkasok–VEU Feldkirch Juniors 1–6 (1–2, 0–2, 0–2)
A Kárpáti Farkasok gólszerzője: Barna

A Kárpáti Farkasok U14-es együttese az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia A2-es csapatának vendégeként a második harmadban szerzett előnyét megtartva győzött 4–2-re Székesfehérváron, azok után, hogy az alapszakaszban 7–1-re kikaptak az érdiek a Fejér megyeiektől.

U14, II. csoport, alapszakasz
Ifj. Ocskay Gábor JA A2–Kárpáti Farkasok A 2–4 (0–0, 0–2, 2–2)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Balázs Cs., Laczkó (2), Tóth F.

A Kárpáti Farkasok U12-es csapata Zalaegerszegen csapott össze az Egerszegi Titánokkal a sárga bajnokságban, míg az U10-esek szintén a sárga bajnokságban vívtak meg az Újpesttel, a Ferencvárossal és a KMH-val.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email