22_03_29_erdmost_nincskep

Indul az Érdi Jazz Klub

22_03_29_erdmost_nincskep

Indul az Érdi Jazz Klub

Október 27-én indul az Érdi Jazz Klub a Poirot étteremben, ahol havi rendszerességgel várják a műfaj kedvelőit és mindazokat is, akik most ismerkednek a műffajal, de érdeklődnek a minőségi szórakoztatás iránt. Az első fellépő a Junior Prima Díjas, Rafael Mário triója lesz. A belépés ingyenes.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A klub szervezője az az Irk Réka, aki az elmúlt években elérte az Érdi Jazz Fesztivállal azt a bravúrt, hogy magas színvonalú is legyen és hogy közben meg hihetetlen népszerűségnek is örvendjen. Hajtotta az, hogy megszerettesse másokkal is a jazzt, és persze hajtotta saját,  jazz iránti szeretete is, ami már gyermekkora óta kíséri életét és mindennapjait. Irk Réka a hétköznapokban programozó és dizájner, és azt mondja, amikor dolgozik, akkor is jazzt hallgat, mert a kreatív munkákhoz nagyon jól illik ez a műfaj. 

Hallgassa meg interjúnkat Irk Rékával!


Hat éve dédelgetett álom volt, hogy Érden is legyen jazz klub, mostanra állt össze hozzá minden, mondta Irk Réka a Bundáskenyérben. A fellépőkről megtudtuk, hogy 2014 tavaszán alakultak, még a Zeneakadémia falai között, és azóta rendszeres fellépői a budapesti jazz életnek. A nehezen behatárolható stílusú zenét játszó trió saját szerzeményeket ad elő, melyek között a balkáni nyolcados zene éppúgy megtalálható, mint a mai hip-hop. A csapat komoly hangsúlyt fektet a kollektív improvizációra, s a számos forrásból merítő, az effekteket széleskörűen és bátran használó hangzásuk eredetiségére. Zenéjük friss és ritmusos, könnyen befogadható.

A programra a belépés ingyenes, de azt kérik, hogy az érdeklődők foglaljanak helyet, mert a járványügyi rendelkezések szerint, csak ülőhellyel rendelkezők hallgathatják meg a koncertet.

„Vannak távolabbi és közelebbi asztalok. Elképzelhető, hogy ha marad hely egy asztalnál, oda idegenek is fognak ülni. A foglalást 18:50-ig tartja az étterem.”

Foglalás: +3670 883 51 22

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email