22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: az SZLK, a Diósd, a Tárnok és a Sóskút is nyert

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: az SZLK, a Diósd, a Tárnok és a Sóskút is nyert

A Vasas elleni 3–1-es hazai vereséggel búcsúzott a MOL Magyar Kupától a Budaörs. A térség megyei bajnokságokban szereplő hat csapata közül négy is győzött, igaz, a Diósdnak ehhez pályára sem kellett lépnie.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

MOL Magyar Kupa, 3. forduló
Budaörs–Vasas FC 1–3 (0–1)
Gól: Molnár Cs. (54. perc – 11-esből), ill. Radó A. (43. p.), Hidi M. (47. p.), Hinora (56. p.)

Mint beszámoltunk róla, hazai környezetben kapott ki 3–1-re a bajnoki rivális Vasas FC-től a Budaörs NB II-es labdarúgócsapata, amely vereségével a harmadik körben búcsúzott a MOL Magyar Kupa küzdelmeitől. Az Érdi VSE NB III-as együttese már korábban búcsúzott a sorozattól, így a hétvégén nem lépett pályára.

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 6. forduló
Százhalombattai LK–Ecser SE 4–1 (4–0)
Gól: Reicheld (17., 23., 44. perc), Lak (45. p.), ill. Preska (78. p.)

A Pest megyei másodosztály Déli csoportjában a legutóbbi két mérkőzését elvesztő Százhalombattai LK az Ecser SE-t fogadta hazai környezetben. Lőrincz Emil együttese remekelt, hiszen Reicheld Alex klasszikus mesterhármasával, illetve Lak Imre góljával már a szünetben eldöntötte a lényegi kérdéseket. Bár a második félidőben Preska Bálint szépített a vendégektől, az SZLK így is sima 4–1-es győzelmet aratott.

Pest megyei III. osztály, Nyugati csoport, 6. forduló
Diósdi TC–Pilisszentiváni SE 3–0
Pilisvörösvári UFC–Tárnok KSK 3–5 (1–3)
Gól: Ránits (21., 50. perc), Szakszon (81. p.), ill. Kóka (24., 69. p.), Tóth T. (29., 44. p.), Száraz (71. p.)
Pátyi SE–Törökbálint 4–3 (3–0)
Gól: Horváth Dániel (14. perc), Molnár Á. (18. p.), Erdei R. (21., 80. – mindkettőt 11-esből), ill. Kudriavtcev (48. p.), Horváth M. I. (59. p.), Faragó B. (73. p. – 11-esből)

Az eddig veretlenül listavezető Diósdi TC-nek „könnyű” dolga volt a három pont megszerzésével, hiszen az aktuális ellenfél, a pont nélkül sereghajtó Pilisszentiváni SE nem állt ki, ezért zöld asztal mellett, 3–0-s gólkülönbséggel kapta meg a három pontot a DTC.

Ellenben az ugyancsak nyeretlen, egy ponttal utolsó előtti Pilisvörösvári UFC vendégeként a harmadik helyezett Tárnok KSK-nak komoly erőket kellett mozgósítania a pontszerzéshez. A hazaiak Ránits Domonkos révén a 21. percben szereztek vezetést és bár Ránits később duplázni tudott, a Tárnoknál Tóth Tamás és Kóka Zsolt is megtette ugyanezt, amellyel a 69. percben 4–2-re vezettek a vendégek. A hajrában Száraz Gyula góljára még Szakszon Ádám válaszolt, de a Tárnok így is 5–3-ra nyert idegenben.

A Tárnokhoz hasonlóan a Törökbálint is gólgazdag meccset játszott a Pátyi SE vendégeként, de hiába álltak fel a törökbálintiak a korai háromgólos hátrányból és egyenlítettek, a hajrában a pátyiak második értékesített tizenegyesükkel 4–3-ra megnyerték a találkozót.

Pest megyei IV. osztály, Délnyugati csoport, 4. forduló
Sóskút SBKSE–Szigetcsép SC 11–0 (7–0)
Gól: Berzéki G. (17. perc), Szántó F. (21. p.), Budaházy (22. p.), Tihanyi (25., 31., 87. p. – az elsőt és a harmadikat 11-esből), Lacza L. (27. p.), Gáspár P. (45. p.), Kovács F. T. (51. p.), Neiger (66. p.), Varga Gy. (73. p.)
Dunaharaszti MTK II–Dunafüred-Százhalombatta 2–0 (1–0)
Gól: Sajgó (3. perc), Márton N. I. (86. p.)

A Sóskút SBKE nem kegyelmezett ellenfelének a Pest megyei negyedosztály délnyugati csoportjában, hiszen már a szünetben 7–0-ra vezetett a Szigetcsép elleni hazai találkozón, végül 11–0-ra nyert, úgy, hogy kilencen is betaláltak, Tihanyi Zoltán pedig mesterhármast jegyzett. Ellenben a Dunafüred-Százhalombatta nem bírt a Dunaharaszti MTK második csapatával, hiszen a DMTK II 2–0-ra nyert és őrzi százszázalékos mérlegét.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email