22_03_29_erdmost_nincskep

Érdről szeretettel öt éve

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdről szeretettel öt éve

Ötödik születésnapját ünnepli február 23-án az Érd FM 101.3. 2014. február 23-án kezdte meg ugyanis adását az Inspira Media Research hallgatottsági kutatása szerint leghallgatottabb rádió Érden.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd FM 101.3 helyi és országos hírekkel, tudósításokkal, a regionális és városi közélet eseményeinek bemutatásával, valamint a legfrissebb pop, rock és alternatív zenei kínálattal várja a hallgatókat. 

Itt hallható minden csütörtökön este 7-től a Filmszerész, Kovács Gellért és Urbán Szabolcs filmes magazinja, amiben kiderül, melyik mozi premierre érdemes beülni az adott héten, vagy melyik sorozatot sem szabad az égvilágon sem kihagyni.

Itt dübörög minden szerdán este a rock Gidófalvi Attilával a Rockbarlangban, és pont egy órával korábban Berta Miki és a Jazzpresszó kínál egy csepp kikapcsolódást a hallgatóknak. 

Itt lehet nyálcsorgatva hallgatni a Heti menü gasztroműsort Nagy Emesével vasárnaponként.

Itt lehet értesülni a Zónázóban Szabó Beátától naponta többször is a városban és környékén történt összes fontosabb hírről.

 Itt várják a hallgatókat országos és helyi ismertségű sportolók az Arénában Pecsuvácz Péter műsorvezetővel. 

Itt lehet Köztünk maradni korra és nemre való tekintet nélkül érdekesebbnél érdekesebb életmódbeli, oktatási, környezetvédelmi és kulturális témákkal.

Végül itt ébred a hallgató Napos oldallal és tér haza a munkából a Hazafelé című műsorral, izgalmas beszélgetésekkel és nagyszerű zenékkel, Bálint László, Ölvedi Réka és Urbán Szabolcs műsorvezetőkkel.

A születésnap alkalmából az Érd FM 101.3 együtt ünnepelt a héten a hallgatóival. Az érdi és környékbeli cukrászdák közreműködésével ugyanis minden hétköznap kisorsolt egy-egy tortát azok között a hallgatók között, akik helyesen válaszoltak a napi kérdésekre. Köszönjük az Andrész, a Katica, az Osváth, a Pataki Cukrászdának és a Soós Pékségnek a finomságokat, a hallgatóknak pedig, hogy játszottak velünk, és hogy hallgatnak bennünket.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email