esozaporCsL

Özönvíz zúdult Érdre

esozaporCsL

Özönvíz zúdult Érdre

Az Érdi Városgazda munkatársai és a helyi tűzoltók megállás nélkül dolgoznak, hogy a lakosság problémáit enyhítsék.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hatalmas mennyiségű eső zúdult pénteken késő délután Érdre. Annyi vizet kapott a nyakába a város, hogy a vízelvezetőrendszerek sok helyen nem tudták kezelni a helyzetet, így utcákat, telkeket, garázsokat öntött el víz.

Az Érdi Városgazda segítségét sokan kérik, a szakemberek megállás nélkül dolgoznak, hogy enyhítsék a lakosság problémáit – tudtuk meg a Polgármesteri Hivatal kommunikációs vezetőjétől.

„A kialakult helyzet miatt az intézmény több munkatársát ügyeletre berendelték, hogy minél hatékonyabban tudjon segíteni a város azoknak, akik nehéz helyzetbe kerültek az özönvíz miatt”

– tette hozzá László Ferenc. Továbbá megjegyezte azt is hogy a polgármester is rengeteg lakossági bejelentést kapott.

Csőzik László személyesen járt a problémás helyszíneken. A városvezető a saját Facebook-oldalán megjegyezte, hogy extrém mennyiségű eső esett, nincs olyan csatornarendszer, ami megbirkózna ezzel a felhőszakadással.

Égnek a telefonok a tűzoltóknál is, sokan kértek segíséget az árvíz miatt. A Pest Vármegyei Katasztródfavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint az érdi tűzoltók szivattyúzás miatt vonultak ki városszerte.

fotó: Csőzik László Facebook-oldala

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email