22_03_29_erdmost_nincskep

Birkózás: hat érem a régiós diákversenyről

22_03_29_erdmost_nincskep

Birkózás: hat érem a régiós diákversenyről

Egy arany-, egy ezüst- és négy bronzérmet szereztek az Érdi Spartacus SC birkózói a csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémián a budapesti és Pest megyei régiónak rendezett diák I-eseknek és diák II-eseknek szóló viadalon.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A nemrég átadott Kozma István Magyar Birkózó Akadémián a kötött- és szabadfogású diák I-es és diák II-es korosztály lépett szőnyegre. Az Érdi Spartacus nyolc birkózója indult a megmérettetésen féléves kihagyás után. Ennek okán többen is döcögősen kezdtek, sőt, Kiss Alex az első fordulóban megsérült, ezért feladni kényszerült a versenyt. Marcinkovics-Kovács Keve is hiába nyújtott jó teljesítményt, a vigaszágról nem tudta továbbverekedni magát.

Rajtuk kívül viszont a további hat spartacusos egyaránt dobogóra állhatott, miután a diák I-eseknél Jakab Dániel nyerte a 63 kilogrammosok mezőnyét, 35 kilóban Bori Richárd, 38 kilóban pedig Narancsik Bence lett második, utóbbi súlycsoportban még Szenicza Nimród a dobogó legalsó fokára állhatott.

A diák II-eseknél két bronzérmet szereztek az érdiek, hiszen 29 kilóban Narancsik Levente, 35 kilóban Jakab Roland végzett harmadik helyen.

Eredmények
Diák I. korosztály
63 kg:
Jakab Dániel I.
35 kg: Bori Richárd II.
38 kg: Narancsik Bence II., Szenicza Nimród III.
Diák II. korosztály
35 kg:
Jakab Roland III.
29 kg: Narancsik Levente III.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email