22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: egy szoros és egy sima az NB I-ben, ezüst a harmadosztályban

22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: egy szoros és egy sima az NB I-ben, ezüst a harmadosztályban

Hazai pályán játszott dupla mérkőzést az NB I-es bajnokság bronzérméért az Érdi Baseball és Softball Team felnőtt férfi együttese, amely előbb simán, aztán szoros mérkőzésen győzte le a Budapest Red Wolves második csapatát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcot kezdték meg az ófalusi, Mecset utcai pályán a baseball NB I-ben, ahol az Érd dupla mérkőzésen látta vendégül a Budapest Red Wolves második csapatát. A hazaiak kiválóan indították a párharcot, hiszen az első meccset könnyedén, 12–1-es sikerrel vették.

A második találkozó viszont jóval nagyobb küzdelmet hozott, hiszen a Red Wolves II végig az érdiek nyakán loholt, de a hazaiak éltek a lehetőséggel és 13–12-re megnyerték ezt a meccset is, így egy győzelemre kerültek a bronzéremtől.

Baseball NB I, 3. helyért, 1-2. mérkőzés
Érd–Budapest Red Wolves II 12–1
Érd–Budapest Red Wolves II 13–12

A harmadosztálynak számító Amatőr bajnokságban szereplő Érd Pioneers a bajnoki döntőt a Hódmezővásárhely Beavers ellen játszotta hazai környezetben. A Csongrád-Csanád megyeiek idegenben is bizonyították, nem véletlenül zárták az alapszakaszt hibátlan mérleggel és +50-es pontkülönbséggel, hiszen a Pioneers vendégeként egy 13–3-as sikerrel szerezték meg a bajnoki címet, míg az érdiek ezüstéremmel gazdagodtak.

Amatőr bajnokság, döntő
Érd Pioneers–Hódmezővásárhely Beavers 3–13

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email