500-500 gyümölcsfát és rózsatövet osztanak szét Törökbálinton

A korábbi évekhez képest megtöbbszöröződött az igények száma, de aki lemaradt a tavaszi kiszállításról, az ősszel automatikusan kap a 250 regisztrált címre kiosztott 500 gyümölcsfából és 500 rózsatőből Törökbálinton – tudatta Elek Sándor polgármester.

Mint Törökbálint polgármestere közösségi oldalán ismertette, április 7-én a Munkácsy Mihály Művelődési Ház munkatársainak segítségével elkezdték kiszállítani a 250 regisztrált címre az 500 gyümölcsfát és 500 rózsatövet.

Elek Sándor hangsúlyozta, a korábbi évekhez képest megtöbbszöröződött az igények száma.

„Szerencsére egyre többen érzik úgy, hogy minden elültetett fa hozzájárul ahhoz, hogy városunk zöldebb és élhetőbb legyen”

– fogalmaz Elek Sándor, megjegyezve, a jelenlegi helyzetben nem tudnak minden igényt kielégíteni.

„Türelmet és megértést kérek azoktól, akik lemaradtak a tavaszi kiszállításról, az ő regisztrációjuk az őszi időszakra tervezett akciónkra automatikusan érvényes - erről e-mailben értesítést is kaptak”

– tette hozzá a törökbálinti polgármester, aki részletezte, a kiszállítást is úgy szervezik, hogy a lakosok és a kiszállítók is biztonságban legyenek, ezért törekednek az érintésmentes átadásra.

Elek Sándor azt kéri a lakosoktól, átvételkor viseljenek maszkot és tartsák a kötelező távolságot.

„Amennyiben nem tartózkodnak otthon - hiszen az érkezés pontos időpontját nem áll módunkban megjelölni - a fákat és a rózsatöveket a kertkapuban elhelyezzük”

– fűzte hozzá Elek Sándor.

kiemelt kép: facebook.com/eleksandorpolgarmester