22_03_29_erdmost_nincskep

Vajon átadják október 23-án az Esküdt utcai átjárót?

22_03_29_erdmost_nincskep

Vajon átadják október 23-án az Esküdt utcai átjárót?

Október 23-ra tolta korábban a NIF Zrt. az Esküdt utcai vasúti átjáró átadását, amit szeptember 22-én zárt el az autós, a gyalogos és a kerékpáros forgalom elől, az új felsővezeték, a távközlési hálózat, a biztosítóberendezések és egy híd építés miatt. De vajon mikor kapjuk vissza?

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nincsenek jó emlékeink a Főnök utcai vasúti átjáróról, amit eredetileg fél évre tervezett lezárni a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., ehhez képest közel másfél évet kellett várnunk, mire újra járhattunk a környéken.

Nemsokkal a Főnök utca visszanyitását követően a NIF Zrt. fogta magát és szeptember 22-én lezárta a pár száz méterre található Esküdt utcai átjárót és azt ígérte, hogy a munkát gyorsan befejezi és október 9-én már újra közlekedhetünk a városközpont felé. Ehhez képest – látva a munkákat és az óriási gödröket – október 8-án írásban kértünk tájékoztatást a NIF-től, hogy be tudják-e fejezni a munkát. Akkor azt írták, a kábelalépítményi kivitelezés során felmerült technológiai változás (előre nem látott közművek) miatt a lezárás meghosszabbítására van szükség 2020.10.23. 18:00-óráig.

Aki a környéken jár láthatja, hogy nem valószínű, hogy a nemzeti ünnepen újra birtokba vehetjük az átjárót, ugyanis még mindig fel van túrva a vasút mindkét oldala. Írásban tájékoztatást kértünk újra a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt-től. Amint választ kapunk, közöljük hírportálunkon. 

Az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című reggeli műsorában a hallgatók tippelős játékot játszanak, hogy mikor nyitják újra az átjárót. Ha Ön is tippelne, írjon SMS-t a 0620431 31 77-es számra, ugyanis egyik hallgatónk, Tibor, egy láda pezsgőt ajánlott fel a helyesen tippelőnek. 🙂

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email