nordic_walking_erd_debrecen

Debrecenben taroltak az érdi nordic walkingosok – videó

nordic_walking_erd_debrecen

Debrecenben taroltak az érdi nordic walkingosok – videó

Csillogó érmekkel tértek haza a cívisvárosból a mozgás és az egészséges életmód érdi hívei.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ismét kiemelkedően szerepelt az érdi nordic walking csapat a hétvégi debreceni versenyen. A Nemzetközi Nordic Walking Találkozó és Verseny résztvevői, a mozgás, és az egészséges életmód hívei a Nagyerdei Stadion főkapujával szembeni tisztást szállták meg.

A kedvelt túraútvonalak mentén jelölték ki a változatos, keményre taposott, gondozott növényzetű erdei versenypályát, amelyen részben  kavicsos, helyenként mélyen homokos, murvás, néhány méteren aszfalt út található, elhanyagolható szintkülönbséggel.

Az érdi nordic walkingos csapat

A jókedv és a mozgás öröme övezte az érdi nordic walking csapat teljesítményét. Tizenöt fővel neveztek a megmérettetésre, és öt éremmel tértek haza. A résztvevők három távon indulhattak, öt, tíz és húsz kilométeren tehették próbára a felkészültségüket a változatos erdei pályán. A versenyzők korosztályonként indultak, és az alábbi eredmények születtek:

I. hely 20 km-en  3 óra 4 perc  – Muk-Hammerliedl Andrea

I. hely 20 km-en 4 óra 10 perc – Póka Erzsébet

III. hely 10 km-en 1 óra 37 perc 38 mp – Kissné Pálinkás Katalin

III. hely  5 km-en   44 perc 46 mp – Hubai Vali

III. hely  5 km-en 44 perc 06 mp  – Hartmann József

5 km-en indult még Hartmann Mária, Kárpáti Katalin,  Szabó Emma, Rehus Csilla és Bosnyák Erika. Mindannyian 60 percen belül teljesítették a távot.

10 km-en indult Hoffmann Szilvia, Vadász Jolán, Mezei Erzsébet, Nagy Marcsi és Mácsik Judit. Mindegyik érdi versenyző 104 percen belül teljesítette ezt a távot.

Az érdiek közösségi erejét bizonyítja az is, hogy a csapatból négyen rendszeresen Budapestről érkeznek, hogy Érden eddzenek, ők vállalják a távolságot, így az utazást is a közös célok miatt.

fotó: Nordic Walking Érd / Nordic Walking Debrecen

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Városgazda munkatársai és a helyi tűzoltók megállás nélkül dolgoznak, hogy a lakosság

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email