felho_nap_freepik

Kicsit hűvösebb lesz, de marad a tavaszi idő

felho_nap_freepik

Kicsit hűvösebb lesz, de marad a tavaszi idő

Mutatjuk, hogy mivel készül az időjárás a következő napokban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Vasárnap kezdetben többfelé számíthatunk erősen felhős időre, az Alföldön elszórtan záporok kialakulhatnak. Napközben napos-gomolyfelhős időre van kilátás, a napos időszakok mellett egy-egy futó zápor, esetleg zivatar elszórtan a Dunántúlon és délen fordulhat elő. Sokfelé élénk, északkeleten erős lesz az északkeleti szél. Délután 18 és 24 fok között alakul a hőmérséklet – írja az Időkép.

Hétfőn az ország nagy részén sok napsütésre van kilátás, de az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből helyenként a nyugati és a délnyugati tájakon átmeneti jelleggel záporok kialakulhatnak. A Dunántúlon a délkeleti, a Dunától keletre az északkeleti szél lesz élénk. Hajnalra helyenként 5 fok alá csökken a hőmérséklet, majd délutánra 19 és 24 fok közé melegszik a levegő.

Kedden folytatódik a túlnyomóan napos idő, csupán elszórtan délnyugaton alakulhat egy-egy jelentéktelen futó zápor a nap első felében. Többfelé élénk lesz a keleties szél. Sokfelé hűvös lesz a hajnal, de délután 20 és 26 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Szerdán délnyugat felől egyre több felhő érkezik hazánk fölé, napközben elvétve fordulhat elő kisebb eső, majd a délutáni, esti órákban helyenként zápor, zivatar kialakulhat. Az élénk, erős délkeleti szélben délután 21-27 fokot mutathatnak a hőmérők. Csütörtökön a keleti és az északkeleti tájak kivételével többfelé kialakulhat eső, zápor, helyenként zivatar. Szeles időre, 22-27 fokos maximumokra van kilátás.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email