22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: a címvédőhöz látogat az ÉRD

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: a címvédőhöz látogat az ÉRD

Október 16-án, szerdán, 20 órától a Bajnokok Ligája, a K&H női kézilabda liga és a Magyar Kupa címvédője, a Győri Audi ETO KC látja vendégül az ÉRD együttesét a bajnokság hatodik fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Mire mehet az  ÉRD Győrben? Nos, a világ legjobb csapatának tartott Rába-parti együttes az előző szezonban mindent megnyert, s akkori kiváló formáját az új szezonra is átmentette, hiszen az NB I-ben rögtön a nyitókörben verte a Siófokot (27-24), majd az újonc Szent István SE-t (33-22), az Alba FKC-t (22-28), a Vácot (33-24), azt MTK-t (38-21) és a Békéscsabát (19-30) is két vállra fektették Danyi Gábor lányai.

Az ETO emellett a Bajnokok Ligája új idényének csoportkörében is hengerelt, előbb a svéd Sävehofot győzte le az Audi Arénában 35-23-ra, majd legutóbb a cseh Banik Most otthonából hozta haza a két pontot a csapat. Ott bombaformában játszottak a zöld-fehérek, hiszen a Bajnokok Ligájában eddig nem látott mennyiséget termeltek, miután 46 (!) góllal terhelték a hazai kaput, s csupán 21-et kaptak.

Az ÉRD úgy tűnt, elkapta a bajnoki ritmust, hiszen múlt szombaton nem akármilyen játékkal verte a Siófokot 27-21-re, ám hét közben a DVSC 2011 óta először távozott pontokkal az Szabó Edináéktól, miután a korábbi érdi, Kovács Anna vezérletével 33-29-re győzött.

A két csapat eddigi 31 összecsapásának mindegyikén a Győr nyert, de azért nem feltett kézzel érkeznek Janurik Kingáék, hiszen többször megnehezítették már Görbicz Anitáék dolgát. Legutóbbi találkozásuk alkalmával is csupán 31-27-re nyert a Győr. S a játékosok is bizakodóak.

Az ÉRD honlapjának Alexandra Nascimento és Schatzl Natalie nyilatkozott:
– A következő mérkőzésünk  a Győr ellen lesz, amely egy nagyon erős csapat, de nagyon fel fogunk készülni.

Rendkívül fontos lesz a szurkolóink segítsége is! Eddig mindig nagyon sokat segítettek nekünk és most különösen szükség lesz rájuk Győrben! Gyertek szurkolni!

– fogalmazott a brazil jobbszélső.

A fiatal Schatzl Natalie is megmutathatja a közönségnek, mennyit fejlődött a nyár folyamán.

– Egy újabb nagy motiváció lesz a győri meccs, hiszen nagyon erősek idén is. Úgy gondolom, hogy mindig nehéz meccset játszunk velük. Remélem, hogy idén is sikerül egy jó meccset játszani. Egyértelműen a futásban van az erejük, abszolút úgy láhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, hogy

minden ziccerre és minden labdára oda kell figyelnünk! Bízom abban, hogy sok szurkoló eljön Győrbe is

– mondta Schatzl Natalie.

Az október 16-án, 20 órakor (tv: M4 Sport) kezdődő Győri Audi ETO KC-ÉRD mérkőzést Andorka Miklós és Hucker Róbert vezeti. 

K&H női kézilabda liga, 6. forduló
10.16., 20.00:
Győri Audi ETO KC-ÉRD

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email