22_03_29_erdmost_nincskep

Köszönet a hősöknek

22_03_29_erdmost_nincskep

Köszönet a hősöknek

A Semmelweis-nap alkalmából köszöntötte a város egészségügyi dolgozóit Csőzik László. Mint közösségi oldalán írja, elismerésre méltó módon kezelték azt a kihívást, ami elé a Covid második és harmadik hulláma állította őket. Az elmúlt másfél év városunk hőseivé emelte az egészségügyi dolgozókat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint közösségi oldalán írja, a vírus második és a harmadik hulláma kemény megpróbáltatás elé állította az egészségügyben szolgálatot teljesítőket, és „bátran mondhahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, tisztelettel gondolok arra, hogy a háziorvosok, valamint a szakorvosi rendelőintézet elismerésre méltó módon kezelte ezt a nem mindennapi, és sokak számára mérhetetlen veszteségeket hozó kihívást. Hálás vagyok a háziorvosoknak, köszönöm a Romics dolgozóinak, a szakorvosoknak, ápolóknak, asszisztenseknek, és köszönöm a védőnőknek is” – hangsúlyozza.

„Ma reggel, amikor szeptember óta először arra ébredtünk, hogy nincs halálos áldozata a járványnak, azt gondoltam, mintha egy picit őket ünnepelné a Sors. Kedves egészségügyi dolgozók! Az elmúlt másfél év Önöket, az anyák megmentőjének örököseit városunk hőseivé emelte! Legyenek büszkék önmagukra. A város büszke Önökre” – zárja sorait.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email