22_03_29_erdmost_nincskep

Kevesebb zöldhulladék jutott a zöldjárat második körére

22_03_29_erdmost_nincskep

Kevesebb zöldhulladék jutott a zöldjárat második körére

Egy hónapja indult a sűrűbb zöldjárat, ami azt jelenti, hogy szombaton már másodjára vitték el a zöldhulladékot sok helyről. Csőzik László polgármester arról tudósít legújabb bejegyzésében, ezúttal jóval kevesebb, "csak" 78 tonnát kellett elszállítaniuk az ÉTH munkatársainak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A sűrűbb zöldjárat tehát már most kicsit kevesebb elszállítandó zöldhulladékot eredményezett. Ezért, mint azt a polgármester írja szintén a közösségi oldalán, az év első és utolsó zöldjárata alkalmával, kora tavasszal és késő ősszel még minden zöldhulladékot elszállítanak az ingatlanok elől, de a közbenső időszakban elegendőnek tűnik a havi 5 darab 120 literes zsáknyi és 3 köteg 1 méteres darabokra kötegelt gallynyi mennyiségkorlát ingatlanonként.

Csőzik László azt is megmutatta bejegyzésében, hogy mi történik a zöldhulladékkal azután, hogy összegyűjtötték azt az ÉTH munkatársai.

„Hogy lássák, mi történik az összegyűjtött zölddel, feltettem pár képet, amit az önkormányzatunk tulajdonában álló Zöldhatár Nonprofit Kft. szennyvíziszaptelepén készítettem, a 6-os út mellett, Batta felé haladva. Nos, komposzt lesz belőlük. A munkafolyamatok remélem, jól látszódnak a képeken. Ezen a fronton sok fejlesztéssel készülünk a jövőben.”

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email